وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

درخواست پلیس راهور برای تغییر در ساعت ممنوعیت تردد شبانه

درخواست پلیس راهور برای تغییر در ساعت ممنوعیت تردد شبانه رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خواستار تغییر ساعت آغاز محدودیت‌های تردد شبانه از ساعت ۲۱ به ۲۲ شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 17
کد خبر: ۷۰۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار محمدحسین حمیدی، درباره پیشنهادی که چندی پیش از سوی رییس پلیس راهور ناجا پیرامون تغییر ساعت آغاز محدودیت تردد شبانه در تهران از ساعت ۲۱ به ۲۲ مطرح شده بود، گفت: همانطور که رییس پلیس راهور ناجا نیز اعلام کردند طرح محدودیت تردد بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا می‌شود، اما بهتر است که ساعت آغاز آن از ۲۱ به ۲۲ تغییر کند، چرا که ما شاهد حجم بالای تردد در ساعات نزدیک به آغاز محدودیت های تردد هستیم.

 

وی با بیان اینکه پیشنهاد ساعت تغییر آغاز محدودیت های ترافیکی از سوی پلیس به ستادملی مقابله با کرونا ارائه شده است، گفت: این پیشنهاد با هدف پرهیز از عجله و شتاب رانندگان در دقایق پایانی آغاز محدودیت ها و جلوگیری از جریمه شدن خودروهایی که ممکن است در طول مسیر باشند، اتخاذ شده است. از طرفی دیگر نیز با توجه به اینکه در فصل زمستان هستیم، ممکن است بارش نزولات آسمانی جریان ترافیک را پرحجم یا سنگین کند که به تمام این دلایل بهتر است ساعت آغاز محدودیت ها به ۲۲ تغییر کند.

 

به گفته رییس پلیس راهور تهران بزرگ در صورت موافقت با این تصمیم، پلیس بهتر می‌تواند ترافیک را مدیریت کرده و شهروندان نیز می‌توانند در تصمیم گیریهای خود بهتر عمل کنند در نتیجه از حجم ترافیکی که در این ساعات در تهران ایجاد می‌شود نیز کاسته خواهد شد.

 

حمیدی درباره زمان پایان محدودیت ها نیز گفت: زمان پایان محدودیت ها زمان مناسبی است و پیشنهادی در این خصوص ارائه نشده است./ عصر ایران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار